Klubbmingel och elstöt

maj 19, 2010

Igår var vi på klubben och skulle ha möte. Gick en skogsprommis med Qvittra så hon skulle vara trött men det tar lite tid att trötta ut den här… Vi träffade Ullis & Ella som tränade på appelplanen men tog en paus för lek när vi kom. Ella och Qvittra hade kul och symaskinen var i full gång. Tur för Ella att hon är snabbare och Qvittra får bara tag i de yttersta stråna – men inte så länge till… Sen var det ju en hel del folk att träffa. Qvittra går fram till alla och lägger sig på rygg och visar upp sin rosa mage, ”som flickorna gör i Paris” enligt Anders :)

Hon slocknade i klubbstugan och brydde sig inte om att det om in en valpkurs och flera stora hundar. När hon sover så sover hon! Senare på kvällen var det inte så många kvar så hon fick drälla runt på egen tass och undersöka omgivningen. Hon sprang in och ut i klubbstugan, runt bilarna och klarade sig själv, men hon kom förbi och kollade att jag var kvar emellanåt.

På promenaden imorse så gick vi igenom en hästhage (inga hästar i hagen) som är inhängnad med elstängsel. En tråd hängde ner en aning och Qvittra stoppade in huvudet där för att nosa på nåt och så sa det ”knäpp” i tråden och så fick hon en kyss på örat. Hon pep några gånger och blev lite lessen men sen så gick vi vidare och allt var som vanligt. När vi gick förbi samma ställe igen så visade hon inget obehag att gå där. 

Idag kommer Lisa, Elin och Figaro och hälsar på. Figge är en Jack Russell-blandning så det är bra storlek att leka med för Qvittra. Vi får se vad Figge tycker… :)

2 Responses to “Klubbmingel och elstöt”

  1. Jag är övertygad om att Sigge kommer falla som en fura för en sån ärtig söööt tjeja!

  2. Haha Annelie! Bra namn där… Sigge. Jag har en kompis som är övertygad om att han heter Frasse… kärt barn…
    Har aldrig sett honom falla som en fura för nån så det ska bli spännande att se ”if she’s the one”!

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu