Miljöträning och besök

maj 19, 2010

Tyvärr så är man ju tvungen att komma iväg och handla även fast man har valp.  Det var inte kul att behöva lämna henne i bilen i denna värme men så hittade jag en skuggig plats och satte i låshaken i bakluckan. Sen sprang jag järnet in på ICA och rafsade åt mig det jag skulle ha och tacklade nästan en uråldrig gubbe med rullator vid kassan så jag skulle komma före. Vilken stress! Men det var inte alls varmt i bilen och hon var lugn när jag kom. Puuuh…

Sen var det dags för miljöträning i Rimbo! Vi gick på en gångväg längs med bilvägen och hon trippade på. Vi mötte en tant med rullator, andra med barnvagn och folk med matkassar men det fixade hon! Sen gick vi över en trafikerad väg och en plåtbro. Hon tittar på allt och registrerar men inga extrema reaktioner.  Sen tillbaka till bilen för att sova… Det var jobbigt med denna lilla korta promenad i civilisationen.

Lisa, Elin och Figge kom och hälsade på med middag och en TV!! Tack för det – nu känns det som jag har världens jätteskärm :)

Figaro var jättesnäll med Qvittra trots vassa nyp i rumpan, blev utskälld och allmänt trakasserad. Men han bara tog alltihopa med värdighet. Lilla killen… Han har alltid varit så liten men helt plötsligt så var han stor och väger ju 10 kg!! Det är ju jättestort jämfört med Qvittra! Tänk vad fort sina referenser kan ändras.

One Response to “Miljöträning och besök”

  1. Å, jag blir så glad av att läsa er blogg!!
    Kram på er!!
    Kennelmamman

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu