2-års kalas

maj 24, 2010

Igår var vi på 2-årskalas hos Karin & Jonas i Flaxenvik. Nova fyllde 2 år och det ska ju firas! Tyvärr så var det dagen med hällregn, snålblåst och typ +9 men vi hade flera partytält att fika i.

Det var jättebra för Qvittra att vara med. Det var många små barn där och de är ju skitroliga! Gissa varför… Jo, om hon hoppar på den så når hon ju upp till ansiktet och kan bita dem i håret. Det tyckte hon var lajbans, gissa om barnen tyckte det… :(

Qvittra fick även träffa Loka (8-årig briadtik). Jäklar vad hon är stor jämfört med min lilla plutt! Loka var jättegullig med Qvittra och lajjade på rätt bra själv oxå så båda tyckte nog det var kul. Förutom när Qvittra fick tag i Lokas långa, bitvänliga öron – då skakade Loka på huvudet och mallen lossnade…

Qvittra fick vara en stund i bilen emellanåt. Jag ville ju oxå umgås lite och inte bara springa efter valpen som skulle hälsa på alla, smaka på alla och hittade små tuggvänliga saker som var förbjudna så det var första gången som jag lämnat henne lite längre i bilen och hon sov faktiskt i lugn och ro där så jag behövde inte oroa mig. Skönt!!

2 Responses to “2-års kalas”

  1. Det går ju som tåget det här hörru! Världsabästa lilla Qvittra! :)

  2. Vad skönt att hon börjar lära sig att koppla av i bilen. Då kan ju även du få stressa ner lite och behöver inte tackla stackars pensionärer:)

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu