Miljöträning och medlemsmöte

maj 27, 2010

Späckat schema! Vi var på ”turné” i Arninge och passade på att miljöträna. Först en liten runda på parkeringen vid Coop – där är det ju massor med bilar och folk i rörelse där hela tiden. Hon titta på allt och traskade på bara. Sen in på Zoo-kompaniet och genom de automatiska dörrarna, de var lite läbbiga men hon gick igenom dem utan problem. Det var ju lite kul i butiken eftersom allt godis och tuggisar är placerade på golvet så det var massor med gott att nosa på. Vidare till Granngården och runt i den butiken utan problem. Hon är så duktig!!

Gick en promenad i skogen vid klubben och sen kom Ullis med Dessi och Orka så det blev ju lite lajj med Dessi oxå. Fler folk kom och det var många att hälsa på. Hon går fram till alla och kelar glatt med alla som vill. Hon är ju toksocial! Vissa är lite läbbiga om de lutar sig över henne, då kan hon tveka nån sekund men så fort de sätter sig ner och pratar med henne så är hon framme och ”smörar”.

Vi var länge på klubben innan möte började så hon kraschade i soffan i klubbstugan och sen började det komma folk till mötet så hon hälsade på ett gäng till och så gick vi en runda innan hon fick sova vidare i bilen. Det är så skönt att hon börjar gilla bilen nu! Hon sover jättebra där och protesterar inte när jag lämnar henne.

I pausen på mötet fick hon komma in igen och hon blev lite överraskad över att det var 30 pers i stugan – när hon var där nyss var det ju tomt! Men hon skuttade in så glatt och hälsade på alla som ville (och inte ville) klappa på henne. Toppenbra!! Världens miljöträning och en jobbig situaion för en liten valp. Det var ju många fötter som trampade runt.

Sen var det en trött liten puppis som kraschade i sängen :)

One Response to “Miljöträning och medlemsmöte”

  1. Kraschade i SÄNGEN??? :) )

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu