Fullt upp!

juni 3, 2010

Vi har varit på klubben, gått miljöträningspromenader och varit och besiktigat bilen. Ett hett tips är att ta med sin valp till bilbesiktningen. Qvittra gjorde succé där och ALLA ville hälsa på henne. Min besiktningsman kom av sig helt och gullade mest med Qvittra och lät henne bita i ficklampan och hissade upp och ner bilen extra många gånger så hon kunde titta ordentligt. Hon fick gå på en massa läbbiga underlag (vilket inte var läbbigt alls) och lyssna på konstiga ljud. Det gick jättebra! Tyvärr så gick inte bilen igenom för bromsljusen var paj…

Vi har varit på promenad tillsammans med en häst och det är nog det äckligaste vi har gjort! Annars så har hon kollat av allt som presenterats och bestämt sig för att det är ok ganska fort, men hästen var svårsmält. Det mest läbbiga är nog när den gnäggar och frustar :)

Funderar på att byta bloggsida, tycker denna är ganska tungjobbad och har ännu inte klurat ut hur jag publicerar bilder!! Tips?

2 Responses to “Fullt upp!”

  1. Hej där!
    Ja, byt, den vill inte visa sig 2 av 3 gånger…:(
    Vilken sur besiktningsman, vad är ett litet bromsljus…;) *skämt*

    Ha det gott och ge Qvittra en puss
    Kennelmamman

  2. Håller med föregående talare! Den är väldigt svåröppnad och ibland laddar den inte alls. Som namnet antyder så måste man tydligen vara ett sjuhelsikes proffs både för att läsa och publicera… ;)

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu