Veterinär, vaccination & annat

juni 9, 2010

Nu är Qvittra vaccinerad! Det är en ”milstolpe” på nåt vis, att få den där 12-veckors vaccinationen. Hon var jätteduktig och veterinären tyckte hon var så söt (mamma blir stolt!) och att jag fått en väldigt bra hund för de kan ju vara lite ”blyga” som hon sa… Qvittra hälsade så glatt på vet. och satt på bordet och lät sig bli undersökt. Precis när vet. skulle lyssna på hjärta och lungor så fick Qvittra hicka! Allt var u.a och frid & fröjd! Skönt!!

Sen åkte jag till jobbet och Qvittra fick följa med. Först en tur i garaget där hon kissade utan att skämmas *s* och sen åka hiss och in på kontoret. Där var det ju massor med folk som ville hälsa på henne och hon fixade det galant. Hon slänger sig på folk och förväntar sig att de ska ta lyra :) Hon gick på olika golv bl a trä, glansig plastmatta och broar med mellan husen. Men var ju  inget konstigt!

Vidare till klubben för att äta lunch i solen och sen en vild promenad med Ullis & Ella. Nu märks det att Qvittra har vuxit på sig lite för de lekte lite annorlunda och hon hänger med (ytterst) lite i svängarna. Men efter det så var hon trött!

Men dagen var ju inte slut för det. Dax för styrelsens vårmiddag hemma hos Ullis Wall där även Dessi och Orka bor. Gissa om det var toklajj med Dessi i flera timmar! Varje gång Qvittra tittade upp så hade hon nytt skägg – dvs en pälstuss från Dessi hängande ur munnen. Tur att sheltien är härdad och haft en egen malle att leka med. Orka var snäll och sprang i lätt galopp med juniorerna men Qvittra hängde inte med så hon försökte att bita tag i Orka när hon passerade förbi istället. Hon fick nog tag ibland men Orka nedlät sig inte ens att säga till utan fortsatte bara att springa. Vi åkte hem vid 22:30 och sen kan jag lova att hon slocknade snabbt!

3 Responses to “Veterinär, vaccination & annat”

  1. Dutti hund!!
    Kram från kennelmamman

  2. Ha ha, då vet jag vilken veterinär du träffade.
    När jag var där med min gammeltjej som har slutat tycka allt är jättespännande, frågade hon om hunden var ”lite blyg” varpå jag svarade: -nej, hon är nog mest ointresserad. Fick till svar: – ja, man kan ju kalla det vad man vill….
    Härligt att allt går så bra med världens sötaste valp!

  3. Ååååh valphickan *blir nostalgisk* kommer ihåg hur den kom i tid o otid. Skönt att hon var framåt och glad hela tiden. Förstår att du är stolt! Kram

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu