Fint besök

mars 20, 2011

Idag fick vi fint besök! Fam. Wall åkte på skidsemester och Orka ska bo hos mig & Qvittra i en vecka. Jag undrade lite hur det skulle gå… Vi har träffats några gånger och gått promenader men de  har inte varit tillsammans nån längre tid sen Qvittra var liten.

Vi möttes på parkering hos mig och jag tog med Qvittra ut så hon fick vara med och se vad som hände. Hon jamsade runt som en virvelvind och skulle hälsa på alla samtidigt – det är en konst i sig! Sen följde Ullis med in med alla prylar och det var lite kaosigt en liten stund – självklart pga Qvittra – och när Ullis gick blev Orka lite lessen och stod och tittade på dörren ett tag. Men sen gick ut på promenad och de gick bredvid varandra i koppel som om det inte gjort annat! Det gick supersmidigt och de funkade jättebra ihop! De fick springa och jaga varandra med bollen och busa.

Vi har haft fullt ös hela dagen och gick en koppelpromenad i Stocksund (jag blev bjuden på brunch på Cedergrenska Tornet i födelsedagspresent :) ) och sen körde 2 omgångar uppletande på klubben. Nu ligger de och sover i varsin bia-bädd och verkar inte ha gjort annat än bott tillsammans!! Det är bra för mig att träna lite på att ha 2 mallar, det kan ju bli så om några år. Funkar det så här bra så behöver jag inte oroa mig – förutsatt att Qvittra blir likadan som Orka när hon är 7 år…

Det är så underbart härligt med hundar som är väl balanserade och sunda. De lyssnar jättebra och håller inte på muckar med varandra om nånting. Varken om mat, godis eller leksaker – även om båda är väldigt intresserade av alltihopa.

Det kommer bli en kul vecka!!

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu