Spår med coachen

augusti 27, 2011

Samling kl. 9 – då hade mitt spår redan legat i 2 timmar! Snacka om lyxigt att bara dyka upp och ha ett utlagt spår! Eftersom det går ganska ojämt i spåret så bad jag Janne om hjälp igen så han la ett 600 m långt spår med 5 pinnar + slut i.

Qvittra hittade spåret direkt och nöp på. Det gick både jättebra och jättedåligt. När hon väl spårar så går det som tåget men när hon är av så är hon helt vilse. Jag måste ialla fall lära henne tekniken att hitta tillbaka till spåret genom att gå tillbaka till där hon sist var på det. Nytt för mig! Dessutom så rotade hon i ett jordgetingbo och fick en geting i rumpan som fastnade i pälsen – då blev hon lite störd. Mitt i spåret så säger Janne -”din spårlina är verkligen skitdålig!” Jaha… Linjäveln som jag specialbeställde från ett företag med mycket fina produkter, som jag väntade på i över en månad, som var skitdyr… Bara att köpa ny alltså… Den trasslar precis överallt och snor sig i sig själv och bränner utav helvete! Men den är turkos… :)

Qvittra hittade alla apporter och jag fick mera tips på hur jag ska göra för att de ska bli mer värda. Idag blev påsläppen efter varje apport väldigt bra – samlat och koncentrerat. Efter ca 300 m så blev hon jättetrött, vi behöver verkligen träna upp spårkondisen! Men efter en liten stund så kom hon in i andra andningen och då spårade hon mycket bättre.

Jag fick mycket att tänka på och måste träna mera! När jag köpt en ny lina…

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu