Svårt spår!

oktober 7, 2011

Stannade på hemvägen från jobbet igår och la ett spår på en stor åker. Det blev nästan 2 timmars liggtid och det var lite brådis att hinna med innan det blev mörkt. Det var ganska många vinklar och ungefär 600-700 m långt.

Starten blev bra fram till första pinnen. Sen började det blåsa kraftigt och det blev svårt. Lite fladdrigt här och där plus att hon återgick till sitt gamla felbeteende att göra stoooora lovar. Det avbröt jag ganska fort och kortade av linan. Hon tog alla vinklar riktigt bra men hade svårare under raksträckorna. Hon jobbade på och försökte verkligen att hitta spåret och få fäste. Men med den blåsten så var det riktigt svårt.

Eftersom hon hela tiden jobbade hårt och hittade alla pinnar så var jag väldigt nöjd. Nu blir det inga fler spår förräns på söndag!

När jag parkerade bilen hemma så ringde Annelie och frågade om vi skulle gå en promenad – härligt! Äntligen en långis med trevligt sällskap :) Eftersom vi jämt tränar lydnad och ”bara” spårar nu så har varken jag eller Qvittra rört på oss som förut. Jätteskönt att vara ute och traska i 1,5 timme i blåsig höstkväll!

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu