Mera sök-kurs!

oktober 31, 2011

Så var det dags för ytterligare ett kurstillfälle med Janne. Vi hann träna utan stigchef en gång förra helgen och vi var sjukt effektiva! 7 hundar på 3,5 timme!

Det blev ganska mycket för-snack och det tog ett tag innan vi kom ut i skogen. Denna gång fick Qvittra startnr 1, det var väldigt länge sen hon gick först i sökrutan och bara det skulle bli spännande att se. Hur beter hon sig när det är helt ovallat? Den här gången så var hon överraskande fartig och sprang glatt och villigt ut och letade efter varje figurant. Jag tror minsann att kampleken har fått effekt! Eller så börjar skendräktigheten att avta… Eller en kombination av båda kanske.

Hon fick nåt tomslag och slag helt utan retning. Det var ett tag sen… Men hon fixade det galant! Jag klantade mig litegrann när jag skulle ta emot henne på stigen och stressade på helt utan anledning. Men det är väl sånt man gör som nybörjare…?

Omgång två så körde vi på samma bana för att se hur mycket hundarna mindes från fm-passet. Det gick alldeles lysande :) Jättekul att hon börjar likna sig själv igen och det syntes verkligen att hon tyckte det var kul!

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu