Planering

maj 29, 2012

Nya friska, tävlingstag!

Vi är reserv 1 på lägre spår 9 juni på Tyresö BK.  Anmält till lägre sök 17 juni på Gnesta-Trosa BK och lägre sök 24 juni på Mora BK. Sen ska vi nog klämma in lyd. II också. Men det får nog bli i juli.

Det blir lite sisådär med sökträningen nu pga att träningskamraterna har lite annat för sig – dräktig tik och 4 veckors- valpar eller prioriterar andra tävlingar. Så vi får göra så gott vi kan och hoppas att det kan räcka fram till 17 juni. Några träningspass blir det nog innan.

Spåret går ganska bra nu, men spårkondisen behöver bli bättre. Ibland så går hon över nån pinne och ibland är det svårt i vinklar. Men överlag så är det helt ok. Stort spårintresse ialla fall!

Det vore så kul om vi lyckades bli uppflyttade ur lägre spår & sök och ett 1:a pris i lyd. II under det här året. I höst så blir det kursa av och då är det roligare att ha nya moment att lära in.

3 Responses to “Planering”

  1. Jag och Enzo håller tummarna och tassarna att du kommer med på tävling den 9 juni och blir uppflyttade i vår :)

  2. Tack Sara!!

    Detsamma till er :)

  3. Tack Ami!
    Fast min och Enzos tävlingsår är redan slut. Jag kände mig inte redo för tävling men fick rådet av den jag tränade för att tävla. Jag måste sammanlänka momenten och ge mindre belöningar innan jag tävlar igen.Han är inte så samarbetsvillig alltid :P

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu