Nu är det segt!

juni 15, 2012

Nu har det gått mer än en vecka av eländet och stygnen ska plockas på torsdag 21/6. HURRA!! Men nu är det f*n segt att gå med Qvittra på korta koppelpromenader. Nu har hon massor med överskottsenergi och de lydnadsmoment vi kunnat träna på är bara att glömma nu. Nu övergör hon allting. Säger jag ”fot” så går hon fot, men hon hinner även med 27 andra saker på vägen. Det känns lite orättvist att träna lydnad utan shyssta förutsättningar. Så nu lägger vi ner det.

Veckan på jobbet gick jättebra. Många kollegor kom förbi och sa att de tyckte det funkade jättebra och hon skötte sig fantastiskt. Tack och lov för buren… De är inte så vana med hund på kontoret och många tror att det innebär att hunden/hundarna ska springa runt lösa och få bete sig hur som helst. Vi har klart olika uppfattningar om det.

När Qvittra får på sig tratten blir hon väldigt sjuk. Då måste hon ligga i sängen HELA natten och gärna på mig med tratten som ganska obekvämt skär in i armen eller i kinden. Så jag har sovit skitdåligt de här nätterna.

Hund och tratt i sängen

Men vad gör man inte för sin hund??  Snart är dessa tratt-nätter ett minne blott och skadan ska ha läkt utmärkt bra!

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu