Tillbaka till vardagen…

juni 24, 2012

Nu är stygnen tagna och såret hade läkt jättefint. Veterinären drog och böjde benet och alla tårna och tyckte att även det verkade bra. Senan är ihopsydd och det funkar, men det tar ca 3 månader för en sena att läka så restriktionerna är inte slut än. Qvittra kan göra det mesta så länge det sker i gå-tempo. I verkligheten så innebär det i princip att hon fortfarande inte får göra nåt eftersom hon aldrig bara går… Men ok, det är en förbättring ialla fall!

Fint utan stygn!

Vi har spårat en del på gräsmattor och det har varit väldigt nyttigt! Vi har backat i träningen och jag har blivit mer noggrann hur det ska se ut. Tydliga påsläpp vid start och efter varje apport och det har förbättrat hela spårandet! Kul att det kommit nåt gott i eländet :)

Idag gick vi första skoggspåret, tyvärr så var det en annan klubbis som lagt sitt spår på samma ställe ca 30 min innan jag var där (snart får vi börja med skyltar eller nåt) så starten blev svår för tydligen så hade vi börjat vid exakt samma stubbe! Men sen så gick det väldigt bra. Tur att vi kan spåra ialla fall, tycker att Qvittra är jätteduktig men det blir väldigt mycket tjat från mig, ”nej”, ”kom hit”, ”lägg dig” osv… Det börjar hon helt klart att ruttna på! Jag oxå…

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu