Nästan tillbaka…

juli 24, 2012

Under senaste veckorna så har Qvittra fått göra mer och mer. Egentligen så var ju doktorns order koppelpromenader i tre månader. Men det går ju bara inte…

Igår var vi på Mälarö BK och då fick Qvittra göra uppletande. Trodde hon skulle springa runt som en toka i rutan, men icke! Duktiga kickan mindes precis hur man skulle göra. Visserligen så är det inte så fin systematik i rutan men hon jobbar på så bra och letar i ett bra tempo och har framförallt väldigt roligt! Så hon plockade i fyra föremål på några minuter och kom och avlämnade dem fint, bara smakade lite på extra på dem. Senan höll ihop så nu verkar det som att vi kan fortsätta med uppletande oxå.

Vi fortsatte med lydnadsträning och jag valde fritt följ och framåtsändande. Det är så grymt bra att få träna med folk som enbart kör elitklass för jag lär mig så enormt mycket! Dessutom så gör det att jag och Qvittra får tänja på våra gränser och numera kör vi fritt följ med stegförflyttningar och vändningar på stället. Det hade jag inte ens tänkt på att träna förut.

Qvittra var väldigt laddad när det var vår tur och jag kände att det var lite för mycket sprutt när vi klev på planen, men trots det så höll hon ihop. Tenderar att glida fram i positionen och släpper lite i helt om/höger om men orkar hålla koncentratione hela programmet och är redo för nästa moment.

Jag ville prova framåtsändandet i ny grupp och på ny plan i mitt nya koncept :) Mycket nytt på en gång! Två targets och två bollar. Det gick väldigt bra, men nu syns det att det börjar komma lite skräp i momentet. Redan! Så nu ska vi ta tag i det. Fick ialla fall mycket bra konstruktiv kritik och det tar vi med oss till nästa vecka.

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu