SM 2012

augusti 29, 2012

Nu har vi gjort SM-debut! Ja, som publik dårå :)

Jag, Ullis, Annelie och Carina hade hyrt en stuga som låg ca 1 mil från Axevalla travbana. Vi åkte på onsdagkväll efter jobbet och hamnade i världens ösregn under en stor del av vägen. Det var skitjobbigt att köra men det var ju bara typ 35 mil :)

Runt midnatt kommer vi till Öglunda och börjar leta efter vår stuga, och letar, och letar och letar. Vi hittade ingen stuga som passade in på beskrivningen. Dessutom så var det kolsvart, inga lampor och mitt i en brant backe på en smal väg. Vi smög in på tomterna och lyste med telefonerna men såg inte nåt gult hus… Kl. 01:15 gav vi upp och började istället leta rum på nåt närliggande vandrarhem, tredje samtalet gav träff! Fast jag väckte dem mitt i natten var de supertrevliga och hjälpte till med vägbeskrivning och tog emot hundar.

Kan verkligen rekommendera Gröna Villan i Eggby!

Grona Villan i Eggby

Bilden är tagen genom bilrutan för det spöregnade :)

I dagsljus var det en aning lättare att hitta stugan vi hade hyrt, det låg en fårhage runt om huset och det fanns inte med i beskrivning så vi vågade inte tassa in där mitt i natten.

The Stuga

Utsikten

Qvittra hälsar på grannarna

Grannarna

 

Vi hann köra ett sökpass på fredagen, kul att vara i ny, okänd skog. Hundarna gick väldigt bra allihopa. Trots att vi är in the middle of f-ing no where i ett hemligt naturreservat, så kommer det människor på den lilla vägen! Makalöst…

SBK-tjanstetecken kan anvandas på flera satt..

 

Ullis & Ella

Kul att träffa många från Foggens och flera från Q-kullen. Bra träning att släpa runt på Qvittra i allt det är stohejet, hon skötte sig jättebra men hade nog inte så kul…

Hon roade sig på sitt sätt när de tävlande körde uppletande.

Tugga… Det är grejjer det!

Två DTBK-ekipage deltog i spårhundsgruppen och bjöd på fina uppvisningar. Pallplats och brons hjälpte vi till att hejja fram :) Det är stort att delta på SM och jag är imponerad över att de höll ihop – både förare och hund! Shit, vilka svåra omständigheter att tävla i!

Trötta, nöjda och med ännu mer fullpackad bil (det blev ju en del shopping) var det dags att bege sig hemåt igen. Vi hade verkligen jättekul och fick några dagars extra semester.

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu