Å nurå…?

oktober 3, 2013

Ja, nu har vi startat på de tävlingar som jag planerat. Vad gör man nu då…?

Träningsmotivationen är väl inte på topp förutom att träna på platsliggningen med skott och då har den förbenade pistolen gått sönder! Suck… Men nya friska tag blir det!

Vi har börjat så smått att prova på skyddsträning, eller typ övningar inriktade mot skyddsträning. Så gröna är vi, både jag och Qvittra. Men jag får nog erkänna att Qvittra fattar snabbare än vad jag gör. Det är rysligt kul och jättesvårt när jag inte riktigt vet hur momenten ser ut. Vi har tur och har en bra träningskamrat/figurant som har hur mycket tålamod som helst! Han tror att vi kan tävla lägre skydd i vår, jag tror något helt annat :) Vi får se hur det utvecklar sig! Nu har vi en kurs för Frida Wallén inbokad i oktober samt en hel helg med egen figurant i november. Så nåt ska det väl bli av det! Vi har roligt ialla fall.

Annars så har platsliggningen med skott verkligen utvecklats till något positivt och Qvittra har legat platt flera gånger nu. Jag är helt överlycklig över hur bra det har gått! Tänk att vad lite kamplek kan göra…

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu